Januar 2014

JANUAR 2014


Spoštovani naši kupci in prijatelji!

Najprej vsem želim uspešno in zdravo leto 2014. 
Zime ni od nikoder, temperature so spomladanske, tako da sigurno ste vsi vpeti v dela, in opravila ki ste si jih vsi drugače opravljali spomladi.

Stanje v državi vemo da je kritično, v gradbeništvu naprej propadajo znana podjetja o čemer pišemo na našem portaluhttp://www.mojbager.si , kjer lahko redno spremljate novica iz sveta gradbeništva.
ZA VAS IZ ZA VAS POSEL JE IZREDNO POMEMBNO DA STE OBVEŠČENI O NOVOSTIH IZ SVETA GRADBENIŠTVA, ZATO REDNO SPREMLJAJTE NAŠE NOVICE NA NAŠEM PORTALU http://www.mojbager.si 

Glede nabave in nakupa rezervnih delov in dodatne opreme za vaš gradbeni stroj vas vabimo da nas pokličete kadarkoli na naš telefon 031398492 ali pošljete elektronsko pošto na info@adriabager.com 

Če ste v našem podjetju BITERRA d.o.o. na seznamu kupcev vam:
Brezplačno KADARKOLI pomagamo pri:
- svetovanju pri nabavi rezervnih delov
- svetovanju pri popravilu, servisu
- iskanju skic / katalogov rezervnih delov
- iskanju opreme na internetu
- pregled finančnih in ostalih podatkov podjetij s katerimi nameravate poslovati
- še mnogo več!

**** ADRIABAGER***** - preverti kaj VSE lahko nabavite v našem podjetju:
REZERVNE DELE (CAT, VOLVO, KOMATSU, JCB, YANMAR, KUBOTA, KRUPP, MONTABERTT) TER DODATNO OPREMO ZA: bager, buldožer, kladivo, finišer, valjar... Še vedno dobite pri nas.

Gumi gosenice
Gumi copate za kovinske gosenice
Žlice, hitre menjave
Stekla za vse vrste strojev
Špice in rezervne dele za kladiva
Rabljene dele ( pogonske reduktorje, zobnike, vence, rolne... )
Turbine in kompresorje klime
Daljinsko vodeni mulčer
itd...

*** ADRIATRAKTOR *** - rezervni deli za vaš traktor : http://www.adriatraktor.com 


***MASCUS***
Obiščite tudi MASCUS, ter nas dodajte kot prijatelja na naši FACEBOOK STRANI.https://www.facebook.com/pages/Mascus-FYU/122372157791928?fref=ts 
ODDAJTE kak oglas. Sigurno se najde kaka žlica, ventil, veriga itd....okrog vaše hiše ali garaže. Zakaj ne bi tega spremenili v kak dodaten evro?

Mascus je z 280 000 oglasi največji spletni portal z rabljeno GRADBENO mehanizacijo na svetu. Obiščite stran ter si oglejte kolikšna je danes vrednost vašega stroja ( Mogoče je že čas za obnovo strojnega parka? ). Če potrebujete pomoč pri ovrednotenju vašega stroja, nas pokličite!

Če ste kje blizu Ajdovščine nas OBVEZNO obiščite! Veseli bomo vašega klica ali obiska! Če ste naš reden kupec - je pri nas malica ZASTONJ (brezlačno).

Še en vic: Janez vidi kako za njim vozijo policisti z lučjo in še bolj požene avtomobil. Policist pa vključijo še sireno in ko ga končno le ustavijo, vpraša policist Janeza zakaj ni ustavil, pa pravi janez: "Bom kar po pravici povedal. Pred enim mesecem mi je žena pobegnila s policistom, pa sem mislil, da mi jo pelje nazaj."Fotografija : CAT D6 z leseno streho

Lep pozdrav!


Klemen&BITERRA