Januar 2015

2015.01.21

Spoštovani prijatelji, stranke in kupci!

 

Najprej smo vam dolžni voščiti srečno in zdravo 2015. Želim vam dosti zdravja ter osebne sreče ter poslovnih uspehov. Vem, da je malo pozno, ampak za dobre želje ni nikoli prepozno.

Tokrat ne bom govoril nič o politiki, ker imajo že sami s sabo dosti dela. Krize je menda konec, to pa zato, ker smo na njo navadili. Trgovci smo znižali marže, vi dragi kupci, pa kupujete rezervne dele in opremo poceni kot še nikoli prej. 

Tudi cena nafte je padla. Padla in še pada. Vsaj nekaj.
V preteklih mesecih v naši firmi BITERRA nismo spali. Delovni smo bili na večih področjih. Predvsem pa smo se v decmbru dosti veselili, saj smo imeli fantastično leto 2014.  Leto 2015 smo začeli z optimizmom, saj smo res veseli, da se naši kupci redno vračajo nazaj. Veliko nam pomeni, da nas pohvalite.
 
1. V mesecu decembru smo kompletno naše poslovanje prenesli v oblak. Na kratko  -  lahko poslujemo fizično na kateremkoli računalniku z dostopom do interneta. Kjerkoli in kadarkoli.
 
2. Končali smo ADRIABAGER SISTEM KATALOGOV (ASK). Večina od vas je prejela že uporabniško ime in geslo za dostop. Ostali ga boste v prihajajočem mesecu.
 
3. Uspešno smo preživeli "decembrsko BITERRA rajanje".
 
 
 
 
Veseli smo tudi, da redno obiskujete našo stran www.adriabager.com ter spremljate novice na strani mojbager.si.

Če ste v našem podjetju BITERRA d.o.o. na seznamu kupcev vam:
Brezplačno KADARKOLI pomagamo pri:
- svetovanju pri nabavi rezervnih delov
- svetovanju pri popravilu, servisu
- iskanju skic / katalogov rezervnih delov
- iskanju opreme na internetu
- pregled finančnih in ostalih podatkov podjetij s katerimi nameravate poslovati
- še mnogo več!

**** 
ADRIABAGER **** - preverite kaj VSE lahko nabavite v našem podjetju:

REZERVNE DELE (CAT, VOLVO, KOMATSU, JCB, YANMAR, KUBOTA, KRUPP, MONTABERTT) TER DODATNO OPREMO ZA: bager, buldožer, kladivo, finišer, valjar...).
Še vedno dobite pri nas:

 

ZA VAS IZ ZA VAS POSEL JE IZREDNO POMEMBNO DA STE OBVEŠČENI O NOVOSTIH IZ SVETA GRADBENIŠTVA, ZATO REDNO SPREMLJAJTE NAŠE NOVICE NA NAŠEM PORTALU WWW.MOJBAGER.SI

Obiščite tudi MASCUS, ter nas dodajte kot prijatelja na naši FACEBOOK STRANI.

*** MASCUS ***  ODDAJTE kak oglas. Sigurno se najde kaka žlica, ventil, veriga itd....okrog vaše hiše ali garaže. Zakaj ne bi tega spremenili v kak dodaten evro?
 
Mascus je z 320 000 oglasi največji spletni portal z rabljeno GRADBENO mehanizacijo na svetu. Obiščite 
http://www.mascus.si, ter si oglejte kolikšna je danes vrednost vašega stroja (Mogoče je že čas za obnovo strojnega parka?). Če potrebujete pomoč pri ovrednotenju vašega stroja, nas pokličite!
 
 
Če ste kje blizu Ajdovščine nas OBVEZNO obiščite! Veseli bomo vašega klica ali obiska! Če ste naš kupec - je pri nas malica ZASTONJ (brezplačno).


Pokličite! Veseli bomo vašega klica!BITERRA, Januar 2015 1/2015 

 

< Prejsnja novica
Naslednja novica >