Junij 2015

2015.06.17
Spoštovani prijatelji!
 
Zopet se malo oglašamo. Maj je že za nami, vsi pridno delamo in kot naročeno je prišla vročina. 
Upam, da ste si rezervirali dopust.
O naših politikih tokrat ne bomo dosti govorili, opozorili bi zgolj na žalostno dejstvo da so spet vzeli kredit in zopet se prodaja državna lastnina. Niso pokradli samo tisto kar smo imeli, še kredit so vzeli da lahko naprej kradejo. Na kratko: KATASTROFA.
Še zanimivost, ki se mi je utrnila na mojem družinskem nedeljskem izletu z vlakom na Bled. ( relacija Nova Gorica - BLED).
 
Sedim na vlaku in berem neki nedeljski časopis, kjer preberem: Japonski vlak vozi 500 km / uro. Leta 1964 je vozil vlak že 240 km na uro. Naš vozi menda ob 2.5 promilnem klancu tam do 90 km/ na uro. Kaj je narobe s to našo državo. Telefon imam najnovejši SAMSUNG - primerljiv z večino japoncev. Obute imam  ADIDAS superge - tudi primerljiv z obutvijo Japoncev. V rokah držim NIKON (made in Japan) fotoaparat - najnovejši, tudi primerljiv z Japonci, prodajam rezervne dele za Yanmar, Kubota bagre, letnik 2012 - enak je tudi na japonskem tržišču, potem je tu avto, dopusti, itd...Skoraj vse je dokaj primerljivo. 
Človek se vpraša:
Pa kaj je narobe s to našo državno železnico? Je res Slovenija tako hribovita, da so proge težje gradljive? Dejstvo je, da slovenske železnice niso samo zaspale, ampak tudi, da še vedno spijo. 
Saj ni vse skupaj tako žalostno. Bolj je smešno. 
 
Tudi v prihajajočih mesecih (junij in julij ) nadaljujemo z akcijo in vsem našim rednim strankam nudimo dodaten 5 % popust na:
- špice za hidravlična kladiva
- gumi gosenice
- podvozja za mini bagre ( rolne, verige, zobniki, pogonska kolesa)
Če potrebujete ostale rezervne dele ali dodatno opremo nas pokličite ali pošljite mail. Veseli smo vsakega klica in odgovorimo na vsak mail. Če mi nimamo dela, vemo kdo in kje ga ima.
 
Veseli smo tudi, da redno obiskujete našo stran www.adriabager.com ter spremljate novice na strani mojbager.si.

Če ste v našem podjetju BITERRA d.o.o. na seznamu kupcev vam:
Brezplačno KADARKOLI pomagamo pri:
- svetovanju pri nabavi rezervnih delov
- svetovanju pri popravilu, servisu
- iskanju skic / katalogov rezervnih delov
- iskanju opreme na internetu
- pregled finančnih in ostalih podatkov podjetij s katerimi nameravate poslovati
- še mnogo več!


ADRIABAGER - preverite kaj VSE lahko nabavite v našem podjetju:

REZERVNE DELE (CAT, VOLVO, KOMATSU, JCB, YANMAR, KUBOTA, KRUPP, MONTABERTT) TER DODATNO OPREMO ZA: bager, buldožer, kladivo, finišer, valjar...).
Še vedno dobite pri nas:
Za vas in za vaš posel je izredno pomembno, da ste obveščeni o novostih iz sveta gradbeništva, zato redno spremljajte naše novice na našem portalu WWW.MOJBAGER.SI

Obiščite tudi MASCUS, ter nas dodajte kot prijatelja na naši FACEBOOK STRANI.

MASCUS - ODDAJTE kak oglas. Sigurno se najde kaka žlica, ventil, veriga itd....okrog vaše hiše ali garaže. Zakaj ne bi tega spremenili v kak dodaten evro?
 
Mascus je z 320 000 oglasi največji spletni portal z rabljeno GRADBENO mehanizacijo na svetu. Obiščite 
http://www.mascus.si, ter si oglejte kolikšna je danes vrednost vašega stroja (Mogoče je že čas za obnovo strojnega parka?). Če potrebujete pomoč pri ovrednotenju vašega stroja, nas pokličite!
 
 
Če ste kje blizu Ajdovščine nas OBVEZNO obiščite! Veseli bomo vašega klica ali obiska! Če ste naš kupec - je pri nas malica ZASTONJ (brezplačno).


Pokličite! Veseli bomo vašega klica!BITERRA, Junij 2015 6/2015 
< Prejsnja novica
Naslednja novica >